Mrazík

Poslední den školy před vánočními prázdninami již tradičně patří společnému vystoupení dramatického kroužku a pěveckého sboru. Pro velký úspěch, který přineslo loňské představení Mrazíka, jsme se letos odhodlali k zopakování této pohádky.

A tak jsme se 19. prosince všichni sešli v krásné aule naší školy, abychom zhlédli inovovanou verzi, ve které Marfušku i Nastěnku hrála Káťa, Karolína představovala vypravěče i macechu, staříka ztvárnila Terka, Mrazíkem byl Fanda, Ivánka hrál Míra, Petra byla Dědečkem Hříbečkem, Míťa ženichem, babku hrála Alena a Babu Jagu Majda. Trnuli jsme při odvážných kaskadérských kouscích bandy loupežníků Standy a Míti, vedených jejich vůdcem Tomášem, a nejvíc nás pobavil zpěv Ivánka, zpěv silnější než celý pěvecký sbor.

Největší obdiv však sklidil Tomáš, který se ve scénách, kdy se Nastěnka setkává s Marfušou, iniciativně ujal role Nastěnky a byl vskutku neodolatelný. A protože naše hra byla odměněna velkým potleskem, můžete se těšit na Vánoce roku 2015 a na nové představení, které připravíme právě pro tuto příležitost.