Milí prváci,

v úterý 5.9. vyrazíme společně na adapťák do krásného prostředí Jizerských hor.
Čekají nás seznamovací i sportovní aktivity a my věříme, že se díky nim poznáme a navážeme ve třídním kolektivu skvělé vztahy.
Sraz je na autobusovém nádraží Na Knížecí v úterý 5.9. v 8:15, odjezd autobusem v 8:30 směr Jizerské hory.

Ubytování – http://www.pensionartur.com/ Pension Artur a vedlejší pension Milada, budeme rozděleni do dvou penzionů, jedeme všechny první ročníky společně.

Stravování je zajištěno formou plné penze a začíná 5.9. obědem, končí 6.9. obědem.
Návrat na místo odjezdu ve středu 6.9. cca 16:00.
Vemte si sebou pohodlné oblečení do každého počasí, sportovní boty, nepromokavou bundu/pláštěnku, hygienické potřeby, láhev na pití.
V pondělí 4.9. odevzdejte svému třídnímu učiteli podepsanou přihlášku a v den odjezdu 5.9. u autobusu je potřeba odevzdat potvrzení o bezinfekčnosti, poučení o bezpečnosti (dostanete od třídního učitele v pondělí a také posílám pro jistotu v příloze) a kopii karty pojištěnce. Pokud jste zatím nevyplnili zdravotní dotazník, učiňte tak obratem.
Abychom se lépe poznali a na první pohled už u autobusu věděli, do jaké třídy patříte, máme pro Vás malou hru. Každá třída bude mít na adapťák svoji barvu: 1. A modrou, 1. B zelenou, 1. C červenou a 1. D fialovou. Vaším úkolem je si na adapťák vzít na sebe co nejvíce věcí v této barvě (třeba šátek, čepice, triko, gumičku do vlasů, … fantazii se meze nekladou).

Těšíme se na Vás!

Tým Drtinky

Soubory níže je možné stáhnout a vyplnit v počítači a  poté vytisknout (nebo vytisknout a vyplnit ručně).
Instrukce před odjezdem
Poučení o bezpečnosti
Bezinfekčnost

Platba

Přihláška
Přihlášky podepsané zákonným zástupcem odevzdejte 4. 9. 2023 třídnímu učiteli.